У мене стояла рідна прошивка (Callisto821+R3_V7.5.1a_E09_UA ) але модем працював із постійними періодичнимизависаннями. Отож симптоми: індикацію DSL, Internet він показував що працює а до нього достукатись неможна????? Проблема вирішувалась тільки вимкненням і увімкненням живлення. Далі було прийняте рішення прошивати, знайшов альтернативну прошивку від TP-LINK TD-8811 на http://www.infolan.net.ua/forum/viewtopic.php?t=71 модем на ній запустився і успішно підєднався до інтернету, але діодна індикація модема працювала невірно. Далі по незнані тонкостей справи модем був ще раз перепрошитий на новішу версію прошивки від TP-LINK TD-8811. Після чого модем здавалося запрацював нормально, але ненадовго до запуску uTorrenta. після чого модем почав рвати з'єднання інтернету і з'єднуватись повторно раз за разом, але уже без зависань . Допоможіть як перепрошити модем до старішої версії прошивки коли на ній він хоч трохи адекватніше працював. Функція Update Firmware пише при виборі старішої версії прошивки error. На дану версію перепрошивається успішно. Всім небайдужим на перед ДЯКУЮ!
Да можливо і так це називається неспорю Нехай би працював із десятком глюків за сутки. Але як вилвилось сьгодні, з'єднання рветься не тільки у торенті а і Download Master також. Сьгодні спеціально тестив закачку із ftp знайомого і симптоми такі ж як із торентом!!!
Сообщение отредактировал rexzver - Воскресенье, 04/12/2011, 14:14
Ні я упернений шо модем бо на рідній прошивці він прайював плавно без ривків швидкасті тільки при завантаженні на 100% переходив у режим штупора і не відзивався до перазагрузки це було вчора. а проблеми із швидкістю почались після залиття у нього тп-лінковської прошивки яку я незнаю як помінняти на рідну.
Сообщение отредактировал rexzver - Воскресенье, 04/12/2011, 16:16