Єдина Країна! Единая Страна!
Портал неофициальной технической поддержки ОГО!

Если вы первый раз на нашем сайте, то вам стоит ознакомиться с правилами и FAQ и вы наверняка найдете ответ на свой вопрос ;)

ОГО! интернет техподдержка
Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Tech_support, Valentun23  
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » Припинення почасової оплати для аналогових АТС (Безлімітні міські розмови)
Припинення почасової оплати для аналогових АТС
АлексДата: Пятница, 11/02/2011, 21:03 | Сообщение # 1
Администратор номер РАЗ
Группа: Администраторы
Сообщений: 402
Репутация: 21
Статус: Offline
Шановні абоненти ВАТ «Укртелеком»!

З 1 березня 2011 року на аналогових АТС місцевої телефонної мережі ВАТ «Укртелеком» припиняється експлуатація застарілого обладнання почасового обліку місцевих телефонних розмов.

Відповідно до законодавства абоненти, підключені до АТС, де не застосовується обладнання почасового обліку телефонних розмов, оплачують послуги місцевого телефонного зв'язку згідно з абонентною системою оплати послуг місцевого телефонного зв'язку без почасового обліку телефонних розмов.

У зв’язку з цим, починаючи з 1 березня 2011 року абонентна плата з погодинною оплатою місцевих телефонних розмов, яка сплачувалась абонентами, підключеними до аналогових АТС, буде змінена на абонентну плату без погодинної оплати місцевих розмов.

Розмір абонентної плати без погодинної оплати місцевих розмов встановлено чинними Граничними тарифами на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, які затверджені рішенням Національної комісії з питань регулювання зв’язку від 28.04.2009 N 1491.

Отже, враховуючи зазначене вище з 1 березня 2011 року абоненти, підключені до аналогових АТС, сплачуватимуть тільки фіксовану щомісячну абонентну плату незалежно від тривалості місцевих телефонних розмов.

Крім того, повідомляємо, що пільги по абонентній платі, передбачені законодавством, будуть збережені.

Більш детальну інформацію про перелік АТС, де припиняється експлуатація застарілого обладнання почасового обліку місцевих телефонних розмов, та про діапазон номерів телефонів, які підключені до цих АТС, можна знайти тут.


 
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » Припинення почасової оплати для аналогових АТС (Безлімітні міські розмови)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: