Єдина Країна! Единая Страна!
Портал неофициальной технической поддержки ОГО!

Если вы первый раз на нашем сайте, то вам стоит ознакомиться с правилами и FAQ и вы наверняка найдете ответ на свой вопрос ;)

ОГО! интернет техподдержка
Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Tech_support, Valentun23  
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » Максимально привабливі пропозиції для користувачів послуги («ОГО!»)
Максимально привабливі пропозиції для користувачів послуги
barthДата: Среда, 22/05/2013, 14:43 | Сообщение # 1
Продвинутый
Группа: Проверенные
Сообщений: 41
Репутация: 2
Статус: Offline
Укртелеком розпочав масштабну програму з поліпшення та оптимізації налаштувань абонентських ліній  для учасників ОГО!Клубу.
   Програма лояльності  «ОГО! Клуб» з травня виходить на абсолютно новий рівень! 
   З 1 травня для учасників ОГО!Клубу Укртелеком розпочав реалізацію масштабної програми з поліпшення та оптимізації налаштувань абонентських ліній. Програма ретельно готувалася півроку, включає у себе цілий комплекс заходів, які дозволять  користувачу отримувати оптимальне поєднання максимально можливої швидкості Інтернету та спеціальної  тарифної пропозиції.
   Надання якісних послуг Інтернет залежить, насамперед, від можливостей транспортної телекомунікаційної мережі Укртелекому, яка на сьогодні є  найпотужнішою та найсучаснішою в Україні. Модернізація магістральної мережі відбувається постійно й дозволяє як розширювати географію надання послуги «ОГО!», так і пропонувати нові тарифні плани з більшими швидкостями.
   Проте повністю розкрити потенціал послуги «ОГО!» можливо лише за рахунок оптимізації налаштувань та підвищення якості абонентської лінії. Адже тільки на цій «ділянці» може спостерігатися значна втрата швидкості, у порівнянні з максимальними показниками, які забезпечує технологія ADSL.
   Спеціальне апаратно-програмне забезпечення в автоматичному режимі перевірить технічні характеристики абонентської лінії та визначить наскільки можна поліпшити швидкість порівняно з існуючою. Роботи будуть проводитися в усіх регіонах України, поступово охоплюючи максимальну кількість АТС населених пунктів. Фахівці Укртелекому, зокрема, виконають оптимізацію ADSL-портів та абонентських ліній. Цей комплекс робіт дозволить підвищити швидкість доступу до Інтернету в залежності від існуючих характеристик у 2-5 разів.
   Програма з поліпшення розрахована на рік, оскільки потребує ретельної роботи з налаштування кожної окремо взятої лінії. У рамках програми компанія застосовує індивідуальне обслуговування  кожного  клієнта. Для цього у Контакт-центрі Укртелекому створено спеціальну групу кваліфікованих фахівців, які персонально повідомлятимуть учасників ОГО!Клубу щодо поліпшення характеристик  їхньої  абонентської лінії, запропонують спеціальні знижки та підберуть максимально вигідні спеціальні тарифні пропозиції на користування послугою «ОГО!».
   Також користувачі послуги «ОГО!» зможуть самостійно перевірити характеристики лінії, зайшовши до особистого кабінету насайті Мій Укртелеком, де будуть відображені тільки доступні абоненту тарифні плани. Перевірку доступної швидкості можна здійснити також,  скориставшись сервісом Вимірювання швидкості, який продемонструє максимальні характеристики телефонної лінії після оптимізації конфігурації ADSL-порту.
   Нагадаємо, що паралельно із програмами лояльності та поліпшення діють й популярні акції від Укртелекому, зокрема«Модем за 1 гривню».
   Фахівці Укртелекому роблять усе можливе, щоб максимально прискорити реалізацію програми з  поліпшення у всіх регіонах країни.
источник http://www.ukrteleco...vents?id=117467


http://www.ukrtelecom.ua/webparts/feedback/
http://my.ukrtelecom.ua/ua/feedback/
 
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » Максимально привабливі пропозиції для користувачів послуги («ОГО!»)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: