Добрый день! У меня стоит Ого Легкий 512кб, хочу увеличить хотя бы до 2 мб! Вот мои параметры, что вы мне посоветуете! Дело в том что у меня проложен телефонный кабель как говорят (лапша), он новый но начальник укртелекома говорит что надо было класть витую пару и за этого у меня больше 512кб скорости не будет?
Та я б із великим задоволенням її у ремонт віддав однак після так-званих "ремонтів" все стає тільки гірше... Уже декілька разів приходив спец. із телекому. Перший раз як почалися проблеми зі з'єднаням приїхав, передивився лінію - виявилося що гілка дерева перетерла ізоляцію кабелю. Так от цей майстер просто перерізав кабель, скрутив і замотав ізолентою. До цього швидкість була 2Мб, після - 1Мб (при тому що тариф на 5Мб). Зараз от уже і 1Мб не тягне, вдень норм а тільки вечір і ппц. При цьому всьому телефон у мене навіть у розетку не підключений (при підключенні телефону інтернет пропадає взагалі).
Добрый день! У меня стоит Ого Легкий 512кб, хочу увеличить хотя бы до 2 мб! Вот мои параметры, что вы мне посоветуете! Дело в том что у меня проложен телефонный кабель как говорят (лапша), он новый но начальник укртелекома говорит что надо было класть витую пару и за этого у меня больше 512кб скорости не будет? вот мой скрин http://china-telephon.ru/slajd1.jpg Что скажете по поводу линии и посоветуете? Спасибо!
Твоя лінія тяне 3Мбіт/с!! Модем TP-LINK TD-W8901N Тарифний план Вільний Тип підключення DHCP!
Потяне лінія хоча б 2Мбіт/с при таких параметрах??
Потягне, тобі б в місцеву підтримку звернутись і попросити поставити на порту 2мб модуляцію ADSL2+ параметри лінії в тебе недуже а так мож краще стане.
Додзвонився в технічну підтримку. На порту було обмеження в 1Мбіт... Зняли обмеження швидкості так удень норм тягне лінія 3Мбіт, ніяких обривів, все стабільно. Однак тільки настає вечір ( можливо це повязано з тим що в даний час найбільше скупчення людей використовує потужності лінії ) - інтернету як і не було... Швидкість - 0, навіть сторінки не грузятся. Якби причина в лінії була то мені здається що інтернету взагалі не було б напротязі цілого дня а не тільки увечері.
Швидкість - 0, навіть сторінки не грузятся. Якби причина в лінії була то мені здається що інтернету взагалі не було б напротязі цілого дня а не тільки увечері.
У тебе модуляція на порту (Gdmt bis+) модем HG 530 (телекомовський китаєць з вайфаєм який розроблений для покращення утримання сигналу ADSL за рахунок нової модуляції!!!) вже вище вказував тобі попросити місцеву підтримку поставити на порту модуляцію ADSL 2+ або ADSL AnnexM (треба протестувати яка модуляція краще буде працювати в твому випадку, так як це залежить від багатьох факторів ) так як в одному лінійному кабелі з тобою є і інші абоненти які ввечері при вході в нет навантажують кабель сторонніми частотами і той в кого модуляція відносно модема невірно підібрана починає страждати зниженням параметрів лінії, пропадання пакетів і сердечної недостатності пінга який в твому випадку впливає на швидкість відкриття сторінки та завантаження інфи взагалі.
Как-то давно я не заходил. ЛЮДИ! О ЧЕМ ВЫ ПИШЕТЕ??? Расчетная скорость - это не та скорость на которой законнектится модем!!!
ЦитатаAdminIgor ()
Добрый день! У меня стоит Ого Легкий 512кб, хочу увеличить хотя бы до 2 мб! Вот мои параметры, что вы мне посоветуете! Дело в том что у меня проложен телефонный кабель как говорят (лапша), он новый но начальник укртелекома говорит что надо было класть витую пару и за этого у меня больше 512кб скорости не будет? вот мой скрин http://china-telephon.ru/slajd1.jpg Что скажете по поводу линии и посоветуете? Спасибо!
У вас линии хана! Меняйте и будет счастье.2000
Цитатаvad-yakobchuk ()
Потяне лінія хоча б 2Мбіт/с при таких параметрах??
Нет, не потянет! Будете жаловаться потом на обрывы.