Єдина Країна! Единая Страна!
Портал неофициальной технической поддержки ОГО!

Если вы первый раз на нашем сайте, то вам стоит ознакомиться с правилами и FAQ и вы наверняка найдете ответ на свой вопрос ;)

ОГО! интернет техподдержка
Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Tech_support, Valentun23  
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » Найкращий подарунок – високошвидкісний безлімітний Інтернет! (!)
Найкращий подарунок – високошвидкісний безлімітний Інтернет!
Valentun23Дата: Понедельник, 26/11/2012, 23:10 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 237
Репутация: 7
Статус: Offline
Новорічні свята – час приємних сюрпризів, неочікуваних подарунків і втілення мрій. Для здійснення ваших бажань компанія Укртелеком підготувала спеціальну пропозицію, яка радуватиме вас протягом усього 2013 року! Саме зараз ідеальна нагода стати абонентом «ОГО!», який вже обрали понад 1,5 мільйона абонентів в Україні, досхочу користуватися високошвидкісним безлімітним Інтернетом, цілий рік заощаджуючи на абонплаті.

Компанія Укртелеком пропонує фантастичні святкові умови підключення до швидкісного безлімітного Інтернету «ОГО!». З 26 листопада 2012 року по 28 лютого 2013 року підключайтеся до будь-якого тарифного плану «ОГО!» та протягом року з дати активації насолоджуйтеся високошвидкісним Інтернетом на 30% дешевше. І це далеко не всі подарунки, які чекають під Новий рік на користувачів «ОГО!»!

Інтернет «ОГО!» від Укртелекому – це безлімітні тарифні плани, єдина мережа «ОГО!», вільний доступ до Інтернету в зонах Wi-Fi Укртелекому по Україні, послуга мережевого файлового сховища «ОГО! Диск» розміром 5 Гб без зміни вартості тарифного плану «ОГО!», послуга «ОГО!Телефонія» (дзвінки за технологією VoIP).

Підключитися до швидкісного Інтернету «ОГО!» на акційних умовах можна у фірмових центрах продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому, шляхом подання заяви на сайті my.ukrtelecom.ua або придбавши та активувавши стартовий пакет «ОГО!Start» під час дії акції.

Докладну інформацію про послуги і тарифи можна отримати на сайті компанії або за телефоном Контакт-центру 0 800 506 800 (безкоштовно з фіксованої мережі Укртелекому).

Умови маркетингової акції
на підключення та користування послугою "ОГО!" для абонентів (фізичних осіб) телефонної мережі ПАТ "Укртелеком"



Посилання


Модем TP-LINK TD-W8901N Тарифний план Вільний
Тип підключення DHCP!


Сообщение отредактировал Valentun23 - Понедельник, 26/11/2012, 23:14
 
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » Найкращий подарунок – високошвидкісний безлімітний Інтернет! (!)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: