Єдина Країна! Единая Страна!
Портал неофициальной технической поддержки ОГО!

Если вы первый раз на нашем сайте, то вам стоит ознакомиться с правилами и FAQ и вы наверняка найдете ответ на свой вопрос ;)

ОГО! интернет техподдержка
Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Tech_support, Valentun23  
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » Півтора мільйона абонентів Інтернет-послуги «ОГО!»!
Півтора мільйона абонентів Інтернет-послуги «ОГО!»!
Valentun23Дата: Суббота, 03/11/2012, 12:19 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 237
Репутация: 7
Статус: Offline
02.11.2012

Компанії Укртелеком – лідеру на ринку широкосмугового доступу до Інтернету – приємно повідомити, що кількість абонентів її послуги «ОГО!» вже перевищила позначку в 1 мільйон 500 тисяч. За сім років кількість абонентів зросла у 100 (!) разів!

З початку року абонентська база «ОГО!» зросла майже на 160 тисяч, станом на початок листопада 2012 року склавши 1 502 тисячі користувачів.

Демонструючи один з найкращих показників приросту абонентів (у третьому кварталі до послуги «ОГО!» підключилося близько 40 тисяч користувачів), Укртелеком впродовж років є беззаперечним лідером. За даними експертів, компанія впевнено посідає перше місце на ринку фіксованого Інтернету, випереджаючи найближчого з гравців майже втричі.

Незважаючи на значний рівень конкуренції, використання деякими провайдерами демпінгових тарифів, Укртелекому, завдяки високій якості послуги та ефективному обслуговуванню клієнтів, вдається утримувати один з найвищих рівнів АРПУ - у 3 кварталі він склав понад 75 гривень (з ПДВ).

Дбаючи про своїх клієнтів, компанія постійно розширює як географію надання послуги, так і дію лінійки популярних тарифних планів – «ОГО!Легкий», «ОГО!Стандарт», «ОГО! Ультра». А щоб абоненти відчули всі переваги швидкісного Інтернету, пропонує користувалися сучасними Wi-Fi – модемами. Спеціально для цього Укртелеком розробив привабливу акцію «Модем з Wi-Fi для «ОГО!» за 1 гривню».

Для розширення можливостей існуючих абонентів «ОГО!» нещодавно компанія представила послугу мережевого файлового сховища «ОГО! Диск», яку активували вже близько 3 тисяч абонентів. До того ж, «ОГО! Диск» розміром 5 Гбайт надається всім абонентам послуги «ОГО!» безкоштовно.

Компанія завжди дотримується принципів прозорості у формуванні тарифних планів, пропонуючи кожному абоненту «ОГО!» тільки реальні швидкості для його телефонної лінії. Такий підхід до кожного з півтора мільйона користувачів зобов’язує Укртелеком мати найпотужнішу та найнадійнішу в країні мережу. На сьогодні її загальна пропускна здатність у всіх регіонах України складає 760 Гбіт/с. Це найвищий показник в Україні, що дає змогу повністю забезпечити потреби існуючих абонентів «ОГО!» в якісному широкосмуговому доступі до Інтернету. До того ж, мережа Укртелекому має величезний «запас міцності» за всіма ключовими параметрами, що забезпечить надання якісних послуг сотням тисяч нових абонентів «ОГО!».

Нагадаємо, що Укртелеком уперше представив «ОГО!» в Києві наприкінці 2005 року, а з 2006-го послуга стала доступна по всій Україні, стрімко розпочавши завойовувати сьогоднішню популярність. Важко повірити, що за підсумками 2005 року «ОГО!» користувалися всього 15,5 тисяч абонентів. На сьогодні кількість абонентів зросла у 100 (!) разів.

Укртелеком дякує всім абонентам «ОГО!» за їх вибір та гарантує, що не тільки збереже найкращі пропозиції широкосмугового Інтернету за співвідношенням ціна/швидкість/якість, а й зробить їх ще привабливішими для користувачів.

А вже до кінця року на всіх без винятку користувачів «ОГО!» чекає приємний та несподіваний сюрприз.

Інтернет – це Укртелеком!
Посилання biggrin


Модем TP-LINK TD-W8901N Тарифний план Вільний
Тип підключення DHCP!
 
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » Півтора мільйона абонентів Інтернет-послуги «ОГО!»!
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: