Єдина Країна! Единая Страна!
Портал неофициальной технической поддержки ОГО!

Если вы первый раз на нашем сайте, то вам стоит ознакомиться с правилами и FAQ и вы наверняка найдете ответ на свой вопрос ;)

ОГО! интернет техподдержка
Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Tech_support, Valentun23  
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » ВБОЛІВАЙ З НАЙКРАЩИМИ! (УКРТЕЛЕКОМ ОГОЛОШУЄ ПРО СТАРТ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРУ!)
ВБОЛІВАЙ З НАЙКРАЩИМИ!
АлексДата: Суббота, 05/05/2012, 08:10 | Сообщение # 1
Администратор номер РАЗ
Группа: Администраторы
Сообщений: 402
Репутация: 21
Статус: Offline
З нагоди проведення Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012 компанія «Укртелеком» презентує всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими!», що пройде в 11 містах України. Зіркою туру стала співачка Руслана, переможниця пісенного конкурсу «Євробачення», володарка найпрестижнішої музичної премії «World Music Awards», композитор, продюсер власних шоу та активний соціальний діяч. Перше шоу в рамках туру «Вболівай з найкращими!» стартує уже 27 квітня на Центральній площі у Кіровограді.



Мета туру – підтримати культуру вболівання в Україні напередодні проведення Чемпіонату та продемонструвати інноваційні технічні рішення компанії «Укртелеком», яку обрано офіційним провайдером телекомунікаційних послуг УЄФА ЄВРО 2012.

Спеціально для туру «Вболівай з найкращими!» Руслана підготувала масове концертне шоу, учасником якого може стати кожен з відвідувачів. Співачка та численні гості на сцені навчать всіх глядачів, як вболівати по-європейськи і відчути себе переможцями.

Також на території майданчика будуть розташовані інтерактивні ігрові зони з високотехнологічними інсталяціями від Укртелекому, де можна виграти цінні призи від організаторів та отримати автографи від Руслани та інших зірок.

Так, власник головної винагороди в кожному місті туру – сертифікату на 2 квитки на матч ЄВРО 2012 – визначиться серед усіх зареєстрованих учасників, які набрали максимальну кількість балів у інтерактивних іграх туру, таких як:
Забий гол! - Відчуй себе футболістом, стань героєм пенальті!

Для гри створено спеціальні 3D- моделі голкіпера та форварда, які почергово повторюватимуть рухи гравця під час гри. Коли гравець в ролі форварда, завдання полягає в тому, щоб забивати голи, а коли в ролі голкіпера - відбивати м’ячі.

3D- моделі гравців виконуються в напівпрозорих тонах з метою видимості м’яча.

Під час гри, збоку від екрану буде камера, яка періодично фотографуватиме гравців та надсилатиме фотознімки на їхній профіль на порталі ogoshow.com.ua
Збери образ фана!

Для гри створено спеціальні 3D- моделі чоловіка та жінки. Гравець може вибрати свою модель , яка буде повторювати його рухи під час гри. Гра полягає в тому, аби за допомогою одягу та атрибутики створити образ «правильного» футбольного фана.
Вікторина: Заробляй бали – відповідай на запитання!
Ігри на інтерактивному екрані (з використанням тач-скріна)

Також на підтримку всеукраїнського туру «Вболівай з найкращими!» запущено веб-портал ogoshow.com.ua, на якому можна спостерігати за перебігом подій в режимі он-лайн та брати участь у різноманітних інтерактивних конкурсах від Укртелекому та Руслани, які можна буде спостерігати на екрані головної сцени.

Портал містить футбольні он-лайн-активності та розширений мультимедійний контент, серед яких окреме місце займає проект «Накачай гігантський м’яч» - змагання між містами на звання найспритнішого! За допомогою звичайного ‘like’ на веб-порталі кожен учасник може підтримати своє місто і накачати велетенський футбольний м’яч, встановлений у центрі його міста.

Уже сьогодні в містах проведення туру триває реєстрація волонтерів, які під керівництвом Руслани вивчатимуть динамічні рухи та ритми, що в цілому складатимуть грандіозне шоу. Головним призом туру для команди міста-переможця стане участь у зйомках нового кліпу Руслани.



Графік проведення туру містами України:

27 квітня – Кіровоград, Центральна площа, початок о 16.00

Увага! 29 квітня – Дніпропетровськ, Фестивальний причал, початок о 10.00 - перенесено на початок червня

2 травня – Запоріжжя, Фестивальна площа , початок о 10.00

8 травня – Донецьк, площа перед стадіоном «Шахтар», початок о 16.00

11 травня – Харків, площа Рози Люксембург, початок о 16.00

13 травня – Полтава, Театральна Площа, початок о 10.00

19 травня – Київ, Майдан Незалежності, початок о 10.00

25 травня – Львів, площа перед університетом ім.Франка, початок о 16.00

27 травня – Чернівці, Соборна площа, початок о 10.00

1 червня – Ялта, Набережна, початок о 16.00

3 червня – Одеса, Площа перед стадіоном «Чорноморець», початок о 10.00



 
Valentun23Дата: Четверг, 24/05/2012, 17:34 | Сообщение # 2
Полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 237
Репутация: 7
Статус: Offline
У Львові на площі перед університетом ім. Франка 25 та 26 травня пройде Всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими!» від Укртелекому – офіційного провайдера телекомунікацій УЄФА ЄВРО 2012. Шоу триватиме два дні поспіль – 25 травня (16:00-22:00) та 26 травня (10:00-22:00). Весь час на території майданчика працюватимуть унікальні інтерактивні ігрові зони від Укртелекому.

У п’ятницю, 25 травня, рівно о 19:00 на великій сцені просто неба розпочнеться масове ОГОшоу за участі Руслани, Скрябіна та інших зірок. Тисячі мешканців Львова на площі будуть поділені на дві «трибуни» і під керівництвом зіркового аніматора Руслани синхронними рухами, голосами та кричалками змагатимуться між собою. Фіналом свята стане спільний «музичний гол» за своє місто. Дізнайтеся все про цю подію у Львові.

До уваги представників ЗМІ: прес-конференція у Львові відбудеться 25 травня о 13:00 безпосередньо на території проведення шоу.

Дивіться феєричне шоу «Вболівай з найкращими!» за допомогою онлайн-трансляції. Якість трансляції гарантує Укртелеком – офіційний провайдер телекомунікаційних послуг УЄФА ЄВРО 2012.

За графіком Всеукраїнського туру від Укртелекому «Вболівай з найкращими!», що відбудеться 26-27 травня у Чернівцях, слідкуйте на сайті.


Модем TP-LINK TD-W8901N Тарифний план Вільний
Тип підключення DHCP!
 
Форум пользователей ОГО! » Укртелеком » Новости » ВБОЛІВАЙ З НАЙКРАЩИМИ! (УКРТЕЛЕКОМ ОГОЛОШУЄ ПРО СТАРТ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРУ!)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: